طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی اعلا + ویدیو آموزشی | 24 لرنینگ

بيست و چهار لرنينگ | مرجع معتبر آموزشي فارسي زبانان




خورش خلال کرمانشاه از مجموعه دستورغذایی های محلی است که بخش آشپزی سایت 24 لرنینگ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این خورش از غذاهای محبوب استان کرمانشاه است که آن را برای اکثر مراسم خود می پزند. این خورش شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد، مثلا به جای سیب زمینی سرخ کرده از خلال بادام در آن استفاده می شود. خورشتان نباید خیلی آبدار باشد؛ در این صورت شعله گاز را زیاد کنید تا آب اضافه تبخیر شود. این خورش خوشمزه را برای سفره ی ماه رمضان به شما پیشنهاد می کنیم.

می توانید در کنار این غذا دوغ مانیزان یا بیستون را که محصول کرمانشاه است نیز امتحان کنید.


نکاتی در مورد تهیه ی خورش خلال کرمانشاه:

1 ) پیاز را خلالی خرد کنید.
2 ) از گوشت گوسفندی استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.
3 ) اگر از خلال بادام تازه استفاده می کنید نیازی نیست که آن ها را خیس کنید، در غیر این صورت آن ها را برای ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید و بعد برای خوش رنگ شدن برای حدود ۵ دقیقه در زعفران دم کرده خیس کنید.
4 ) زرشک را پاک کرده و بشویید.
5 ) استفاده از لیمو عمانی و گلاب در این دستور اختیاری است.
6 ) برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
7 ) دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.


ویدیوی آموزشی تهیه خورشت خلال کرمانشاهی




QR code
منبع : بیست و چهار لرنینگ

1) برای مشاهده و استفاده بهتر از فایل ها می توانید از نوار سمت چپ سایت برای دانلود نرم افزارهای ضروری کمک بگیرید.

2) فایل های فشرده شده را میتوانید با نرم افزار WinRAR باز نمود.


توجه : تمامی حقوق معنوی سایت متعلق به اعضای آن می باشد و هر گونه کپی برداری از نظر تیم مدیریتی مجاز است.